BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 10 ianuarie 2010

Astăzi am să ies din tăcere...

După multă vreme de tăcere, astăzi... cred că am să ies. Şi am să vă povestesc despre tot. Despre cum e să ajungi la audienţă la Papa, cum e să intri la Vatican şi să nu ai nici o emoţie, pentru că gîndurile îţi stau în alt colţ de lume.... Astăzi, mi-am zis că am tăcut din nou prea mult.

2 comments:

Oly spunea...

.....si eu;
Eu ramasesem inca la textul cu fellicitarea. Si mi-am tot jurat sa-ti fac una virtuala, dar pe care sa o poti scoate la imprimanta si cu un pic de noroc sa ajunga in cutiuta ta cu amintiri, dar nu mi-au mai ajuns maini draga Indiana, in perioada nebuna dinaintea sarbatorilor, cand tot ce aveai de facut lua de zece ori mai mult timp ca de obicei. Trebuia sa te rogi la Doamne-Doamne de cu seara sa-ti trimita a doua zi o armata de ingeri sa te ajute sa gasesti in oras un loc unde sa parchezi masina.Defapt ce sa-mi caut scuze , nu sunt o amica virtuala prea buna probabil. Dar sunt una care te adora sa stii, si s-a gandit la tine de sarbatori, si spera ca ai petrecut frumos printre oameni frumosi, asa cum iti sta bine. Aici unde locuiesc, oamenii se felicita cu Noul An pana la 15 ianuarie. fiind inca in timp, primeste te rog si urarea mea pentru acest 2010 care a inceput. O urare un pic copiata, dar dulce dupa parerea mea,si pe care daca o traduc îi iau farmecul:
"Le bonheur existe. Il est dans l'amour, la santé, la paix, le confort matériel, les arts, la nature et encore à des milliers d'endroits."
[MORGAN Michèle]
Je te souhaite une année 2010 remplie de bonheur !!!
La Multi Ani!

Unknown spunea...

pai atunci te astept cu povesti interesante