BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

luni, 22 februarie 2010

Neaţa, zi de luni!

Bună dimineaţa, zi nebună de luni.
Of, că mult mai e pînă în week-end. Şi cu toate astea nimic nu e mai bun pe lume decît o cafea dimineaţa devreme; singurul drog care mă trezeşte, deşi mai am unul... ce-i drept, ăsta mă adoarme - cetitul.

Roma... Niciun oraş din lume nu-ţi este egal şi niciunul nu-ţi este nici măcar pe aproape.... Asta nu spun eu, asta spunea Cicero.
Tre să recunosc, căpiez de plăcere cînd ştiu că sîmbătă voi fi din nou pe Via Nazionale. Dacă eşti pe acolo, hai să bem o cafea, sau un limoncello... Da nu vă gîndiţi la prostii. Aşa-mi veni mie o poftă de week-end într-o dimineaţă cum scrie la carte.
Cred. Vreau. ştiu c-am să am.

1 comments:

Oly spunea...

Uite ca s-a facut marti. Ce-i drept ziua de marti abea-abea deschide ochii (dar si eu abea-abea ii mai tin deschisi pe ai mei). Vezi? Una-doua si te pomenesti in week-end!
... Iar ma zadari? Iti refuz invitatia la cafea doar pentru ca nu sunt acolo. Dar nu se stie niciodata "drumurule noastre toate, se vor intalni vreodata".Toate drumurile duc la Roma, nu? Sa-mi spui si mie ce ai mai facut acolo pe Via Nazionale. Eu stiu cu siguranta ca vei avea un week-end ca la carte!
PS: si nu-l mai asculta pe Cicero, ca spune numai prostii...
eu merg la culcare, ca de mu maine va trebui sa ma droghez cu doza dubla ca sa fiu operationala.
Sa ai o zi de marti cu caldura in suflet!!!