BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 24 februarie 2010

Ma duc la casa mea noua... Si ma doare sa o las pe asta....

Ma duc la casa noua. Baietii de la "Narimsoft" m-au luat la injurat: "Noi tot exportam materiale si tot nu mai incetati sa scrieti aici".

Imi pare rau ca-i chinui, dar ma doare sa ma despart de casa mea. Parca-ar fi parinteasca. Nu stiu de ce?!
De fapt, stiu eu foarte bine.
Blogul asta a fost cel mai aproape umar pe care l-am simtit in momente grele. Asa s-a facut ca a ajuns sa fie cea mai buna prietena a mea, cea mai sigura confidenta, desi "secretele"... "se spun" pentru a fi pastrate...
Am venit aici cind mi-a fost greu si usor; imposibil chiar. Am venit aici cind eram acasa, sau printre straini... sau printre straini ca acasa... cealalta varianta... am avut noroc sa nu o traiesc inca.
Ce sa fac, daca ma iau lacrimile... Da, chiar asa. Fara metafore. Ma iau lacrimile. Mi-a fost cald si bine si mi-i mila sa o las.... Dar, am o casa... frumoasa. Pe care mi-am dorit-o. Mai incapatoare. Mai noua. Nou-nouta.
Inca nu ma descurc prea bine in ea, dar sper sa ma acomodez repede, altfel, ma intorc la "casa mea".
am norocul sa nu ma ambalez prea tare niciodata... am avut norocul sa fiu educata in asa fel, incit sa ma leg tare de oameni si sa ma tin strins, dar sa fiu lipsita cu desavirsire de "arta" de a ucide prin invidie, sau de ma tine cu dintii de lucruri materiale...
hai, ca revin.... am o interventie.... da m-o umflat si inspiratie...

3 comments:

Unknown spunea...

Macar sa lasi un link catre noua ta casa sa stiu unde sa te citesc. Ca de ascultat stiu unde

Oly spunea...

Hai sa nu-i mai suparam pe baietii de la Narimsoft, ca nu merita, au facut o treaba BUNA. Se pricep la cladit si la deco. Frumos-frumos!!!
Hai sa zicem aici in casa veche:- "Bine ai venit Indiana in casa ta nou-nouta, incapatoare, frumoasa, asa cum ai visat-o!!!" Si gata. Fugi acolo!!! Mutarea e oficiala.
....Si eu m-am obisnuit sa vin aici, era cararea batucita si mai usor de ajuns.Acolo mi se cam impletucesc picioarele cand merg, sau mai bine zis mainile. Poate ne vom juca la inceput de-a v-ati ascunselea prin odai, dar pana la urma o sa nimerim noi unde e locul la postul tau si unde e locul la comentariul meu. Ce naiba, suntem fete istete doar!
Iar cei care te iubesc vor veni si acolo, nu ai de ce sa fii trista sau nostalgica. Vor veni pentru ca stiu cum stii sa-i primesti.Vor veni pentru ca au nevoie de tine. Vor veni pentru ca stiu cum se simt cand vin la tine. Vor veni pentru ca stii sa pui pe masa bucate delicioase facute cu SINCERITATE si DRAGOSTE fata de oameni, oameni cateodata necunoscuti. Aceste bucate poarta labelul agriculturii biologice a inimii - bu-u-u-une tare pentru hrana sufletului.
Sanatate! Ne vedem in casa noua!

Mai bine mai puțin, dar mai bine !!! spunea...

Sa fie intr-un ceas bun, cu noroc.
Sa fii fericita in noua casa alaturi de cei dragi.